Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Har du gennem Sweetdeal købt et bevis til bowling eller en Nachos Kurv,  er du kommet ind på den rigtige side.
​​

Bemærk denne deal skal bookes senest dagen før du skal bruge den.

Udskriv og medbring dit værdibevis, som bekræftelse for din "ordre".

Når du har valgt at trykke på Book din bane her skal du vælge den dato du ønsker at booke og så indtaste klokkeslet. Herefter skal du vælge den Sweetdeal pakke du har købt. Du indtaster nu, hvor mange personer der skal spille. 

Du kan maximalt vælge 3 baner (18 personer) i 2 timer. Har du behov for flere baner skal du booke endnu engang.

1 Bowlingtime = 55 min., 2 Bowlingtimer er lig med 115 min. Kom gerne 10-15 min. før du skal spille, så vi kan at tildele dig bane/er.​

​Det eneste du skal gøre er, at trykke på knappen BOOK din bane her, så vil du komme direkte ind på vores on line booking. Her kan du reservere en bane på det tidspunkt du ønsker. Du får straks at vide om du har fået booket din bane eller om der er optaget.

Book din bane her

​Husk at du kan taste navne ind på de personer som skal spille når du bestiller banen - det gør det nemmere for dig, så skal du IKKE vente ved ankomst. Husk at være i World Cup Hallen min. 20. min før tid, da der kan opstå ventetid.

​Har du købt 2 beviser og ønsker at spille i 2 timer, bedes du være opmærksom på, at der skal betales leje af sko 2 gange.

Inden bane bookes skal du oprette dig for at benytte vores on line booking. Opret dig som bruger, hvor du skal benytte din mailadresse, du er også meget velkommen til at indtaste øvrige oplysninger som adresse med mere.​


Bemærk at vi har 12 baner med børne bander, og de er så vidt det er muligt ​til selskaber med børn under 12 år, derfor kan vi ikke garanterer at alle kan få deres ønske opfyldt.

World Cup Hallen - Rødovre Bowlinghal

CVR: 65573415

​Rødovre Centrum 99

2610 Rødovre

Tlf: 36 41 12 47

Fax: 36 72 10 47